Wash the zucchini and carrots, peel them, and remove the seeds from the zucchini. Then grate the vegetables on a fine grater. Treat the egg with soda solution and wash. To serve, wash and dry the lettuce, tomato and cucumber. Cut the tomato and cucumber into slices. Prepare a baking sheet lined with parchment.
Кабачок и морковь помойте, очистите от кожуры, кабачок очистите и от семян. Затем натрите овощи на мелкой терке. Яйцо обработайте раствором соды и помойте. Для подачи лист салата, помидор и огурец помойте и обсушите. Помидор и огурец нарежьте дольками. Подготовьте противень, застеленный пергаментом.
Prepare and shape the patties. In a bowl, combine minced chicken, zucchini, carrots and egg, stir until smooth. Then add salt and flour, mix again. Form the minced meat into cutlets.
Подготовьте и сформируйте котлеты. В миске соедините куриный фарш, кабачок, морковь и яйцо, перемешайте до однородности. Затем посолите и всыпьте муку, еще раз перемешайте. Из фарша сформируйте котлеты.
Bake the cutlets. Place the prepared cutlets on a baking sheet. Turn on the oven and preheat to 180 degrees. Bake the cutlets for 30-40 minutes.
Запеките котлеты. На противень выложите подготовленные котлеты. Включите духовку и разогрейте до 180 градусов. Запекайте котлеты в течение 30-40 минут.
Place the finished minced chicken cutlets on a plate decorated with lettuce and place cucumber and tomato slices next to them.
Готовые котлеты из куриного фарша положите на тарелку, украшенную листом салата и рядом выложите дольки огурца и помидора.