Wash the chicken fillet, dry it and cut it into 8 small pieces. Lightly grind the oatmeal in a coffee grinder. Grate the cheese on a coarse grater. Treat the eggs with a 3% soda solution and rinse. Wash and dry the parsley, then separate the leaves from the stem. Preheat the oven to 200 degrees. Cover a baking sheet with parchment.
Куриное филе промойте, обсушите и нарежьте на 8 небольших кусочков. Овсяные хлопья слегка измельчите в кофемолке. Сыр натрите на крупной терке. Яйца обработайте 3%-ным раствором соды и промойте. Петрушку промойте и просушите, затем отделите листья от стебля. Духовку разогрейте до 200 градусов. Противень застелите пергаментом.
Prepare the ingredients for baking. Rub the fillet pieces with salt. In a bowl, combine oatmeal, paprika, cheese and herbs de Provence. Break the eggs into another bowl and whisk.
Подготовьте ингредиенты для запекания. Кусочки филе натрите солью. В миске соедините овсяные хлопья, паприку, сыр и прованские травы. Яйца разбейте в другую миску и взболтайте.
Bake the nuggets. Roll each piece of fillet first in the egg, then in oatmeal. Place the nuggets on a baking sheet and bake for 15 minutes, then remove from the oven, turn the nuggets over and bake for another 15 minutes.
Запеките наггетсы. Каждый кусочек филе обваляйте сначала в яйце, затем в овсяных хлопьях. На противень выложите наггетсы и запеките в течение 15 минут, затем достаньте из духовки, переверните наггетсы и запекайте еще 15 минут.
Place the finished nuggets on a plate and garnish with parsley leaves.
Готовые наггетсы положите на тарелку и украсьте листьями петрушки.