Wash the vegetables and dry with paper towels. Separate the top 4 leaves from the romaine lettuce, cut off the bases, give the leaves approximately the same length, about 22 cm. Peel the carrots and cut into thin strips. Baked bell pepper - strips. Prepare a food processor or blender, long wooden skewers or skewers.
Овощи вымойте, обсушите бумажными полотенцами. От салата романо отделите 4 верхних листа, отрежьте основания, придайте листам приблизительно одинаковую длину, около 22 см. Морковь почистите, нарежьте тонкой соломкой. Печеный болгарский перец — полосками. Приготовьте кухонный комбайн или блендер, длинные деревянные шпажки или шампуры.
Prepare the filling. Using a food processor or blender, combine the cream cheese, spinach and basil until smooth. Season with salt and freshly ground pepper.
Приготовьте начинку. При помощи кухонного комбайна или блендера смешайте в однородную массу сливочный сыр, шпинат и базилик. Приправьте солью и свежемолотым перцем.
Form rolls. Place a lettuce leaf on the tortilla, distribute 2 slices of roasted turkey, and top with 2 tbsp. l. fillings. Place 1/4 of the strips of baked pepper along one edge, and carrots along the second. Roll the workpiece into a tight roll, place the seam down, cut into pieces 2.5-3 cm long. Secure with wooden skewers or toothpicks. Repeat the same procedure with the remaining products.
Сформируйте роллы. На тортилью уложите лист салата, распределите 2 ломтика запеченной индейки, сверху — 2 ст. л. начинки. Вдоль одного края уложите 1/4 часть полосок печеного перца, вдоль второго — морковь. Сверните заготовку плотным рулетом, положите вниз швом, разрежьте на кусочки длиной по 2,5-3 см. Закрепите деревянными шпажками или зубочистками. Повторите аналогичную процедуру с оставшимися продуктами.
Place rolls with turkey, cream cheese and basil on sticks on a wide flat plate in the form of a circle, with wooden skewers facing out, or place 3-4 pieces in each in tall glasses.
Роллы с индейкой, сливочным сыром и базиликом на палочках разложите на широкой плоской тарелке в виде круга, деревянными шпажками наружу, либо вставьте в высокие стаканы по 3-4 штуки в каждый.