Rinse the rice thoroughly until the liquid becomes clear. Boil the rice in boiling water for 10 minutes, drain in a colander. Pour hot water over the raisins, leave for 10-15 minutes, drain the liquid, dry the dried fruit on a paper towel. Prepare a baking dish. Turn the oven on 180 degrees.
Рис тщательно промойте до прозрачности жидкости. Рис отварите в кипящей воде в течение 10 минут, откиньте на дуршлаг. Изюм залейте горячей водой, оставьте на 10-15 минут, жидкость слейте, сухофрукт обсушите на бумажном полотенце. Приготовьте форму для запекания. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the rice base. Boil milk, add boiled rice, season with salt. Cook, stirring occasionally, for 25-30 minutes. Let the rice cool, then combine it with sugar, raisins and eggs. Stir until the raisins are evenly distributed.
Приготовьте рисовую основу. Вскипятите молоко, выложите отваренный рис, приправьте солью. Варите, время от времени помешивая, 25-30 минут. Дайте рису остыть, затем соедините его с сахаром, изюмом и яйцами. Перемешайте до равномерного распределения изюма.
Prepare rice pudding. Grease a baking dish with butter and sprinkle with breadcrumbs. Add the rice base and distribute evenly. Place in the middle section of the oven for 30-40 minutes until golden brown.
Приготовьте рисовый пудинг. Форму для запекания смажьте сливочным маслом, присыпьте панировочными сухарями. Выложите рисовую основу, равномерно распределите. Отправьте в средний отдел духового шкафа на 30-40 минут до румяности.
Cut baby rice pudding into portions, place on a bright plate, and top with berry syrup.
Детский рисовый пудинг разрежьте на порционные кусочки, выложите на яркую тарелку, полейте ягодым сиропом.