Prepare the necessary products and place them conveniently on your desktop. Wash the carrots, peel them, cut into slices. Separate the yolks from the whites. Prepare a rectangular pan, silicone muffin cups and an immersion blender. Turn on the oven to 190 degrees.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочем столе. Морковь вымойте, очистите, нарежьте кружочками. Отделите желтки от белков. Приготовьте прямоугольную форму, силиконовые формочки для маффинов и погружной блендер. Включите духовку на 190 градусов.
Prepare the carrot base. Place the carrots in a saucepan, pour in the milk, place on medium heat and cook for 20 minutes. Using an immersion blender, puree the vegetable with the milk until smooth. Stirring, add egg yolks, add flour, semolina, add sugar and butter. Whisk thoroughly. Beat the egg whites well and fold into the dough.
Подготовьте морковную основу. Морковь положите в сотейник, влейте молоко, поставьте на огонь средней мощности и варите 20 минут. При помощи погружного блендера пюрируйте овощ вместе с молоком до однородного состояния. Помешивая, введите яичные желтки, всыпьте муку, манную крупу, добавьте сахар и сливочное масло. Тщательно взбейте. Белки хорошо взбейте, введите в тесто.
Prepare carrot soufflé. Place muffin cups into a large pan. Pour water into the mold so that it reaches 1/3 of the height of the molds. Spread the carrot dough. Place in the oven for 30 minutes.
Приготовьте морковное суфле. В большую форму расставьте формочки для маффинов. Влейте в форму воду так, чтобы она достигала 1/3 высоты формочек. Распределите морковное тесто. Отправьте в духовку на 30 минут.
Remove the carrot soufflé from the molds and sprinkle with powdered sugar before serving.
Морковное суфлее извлеките из формочек, перед подачей присыпьте сахарной пудрой.