Remove the sausages from packaging. Wash the eggs and dry them. Wash and dry the greens and vegetables for serving. Chop or chop as desired. Prepare wooden skewers or toothpicks.
Сосиски освободите от упаковки. Яйца вымойте, обсушите. Зелень и овощи для подачи вымойте, обсушите. По желанию измельчите или нарежьте произвольно. Подготовьте деревянные шпажки или зубочистки.
Prepare the sausages. Cut the sausage lengthwise, not all the way through, make frequent transverse cuts, and secure the edges with toothpicks. It should look like a heart. Do this with all the sausages.
Подготовьте сосиски. Сосиску надрежьте вдоль не до конца, сделайте частые поперечные надрезы, закрепите краешки зубочистками. Должно получиться сердечко. Проделайте это со всеми сосисками.
Fry some eggs. Spray a frying pan with oil and heat it up. Lay out the pieces and break an egg into the center of each. Season with salt and pepper to taste. Cover with a lid and fry for 3-5 minutes until the eggs are cooked to your desired degree.
Пожарьте яичницу. Сбрызните сковороду маслом, разогрейте. Выложите заготовки, в центр каждой разбейте по яйцу. Приправьте солью и перцем по вкусу. Прикройте крышкой и жарьте 3-5 минут до нужной степени готовности яйца.
Place the egg in the breakfast sausage on a wide flat serving plate and garnish with fresh herbs and vegetables.
Яйцо в сосиске к завтраку выложите на широкую плоскую сервировочную тарелку, оформите свежей зеленью и овощами.