To make toast with salmon, pieces of lightly salted fish are placed on toasted bread, greased with cream cheese. The result is a very tasty, appetizing and healthy breakfast. These toasts can be decorated in many ways. For example, olives and cherry tomatoes, cucumber and red caviar, or a slice of lemon and black olives. For flavor, add herbs, such as tarragon, dill or parsley, to the curd cheese or decoration. They will give toast a special aroma and piquant taste.
Для приготовления тостов с лососем на поджаренном хлебе, смазанном творожным сыром, размещают ломтики слабосоленой рыбы. В результате выходит сытный, аппетитный и полезный завтрак. Такие тосты можно украсить различными способами: оливками и помидорами черри, огурцом и красной икрой или долькой лимона с маслинами. Чтобы придать аромат, добавьте в творожный сыр или в украшение пряные травы, например эстрагон, укроп или петрушку. Они подарят тостам особый аромат и пикантный вкус.
Steps / Шаги:
Wash the cherry tomatoes and cut them in half. Cut the olives into circles. Wash and dry the parsley.
Помидоры черри помойте и разрежьте пополам. Оливки наружьте кружочками. Петрушку помойте и обсушите.
Prepare some toast. Dry the bread in the toaster. Spread each toast with cream cheese and place a piece of salmon on top.
Приготовьте тосты. Посушите хлеб в тостере. Каждый тост намажьте творожным сыром, сверху выложите кусочек лосося.
Bring the toasts to readiness. Top each toast with cherry tomato halves and olives.
Доведите тосты до готовности. На каждый тост сверху выложите половинки помидорок черри и оливки.
Serve toast with salmon, garnished with parsley leaves.
Подавайте тосты с лососем, украсив их листиками петрушки.