Prepare ingredients for zucchini pancakes with garlic and cheese. Wash and peel the zucchini. Grate the cheese and zucchini on a coarse grater. Place the grated vegetable in a colander and leave for 15 minutes to drain off excess water. Peel the garlic and pass through a press.
Подготовьте продукты для оладий из кабачка с чесноком и сыром. Кабачок помойте и очистите от кожуры. Сыр и кабачок натрите на крупной терке. Переложите тертый овощ в дуршлаг, оставьте на 15 минут, чтобы лишняя вода стекла. Чеснок почистите, пропустите через пресс.
Make pancake batter. Mix zucchini with egg, cheese, garlic, salt and flour.
Сделайте тесто для оладий. Смешайте кабачок с яйцом, сыром, чесноком, солью и мукой.
Prepare zucchini pancakes with garlic and cheese. Heat a frying pan with vegetable oil over high heat. Spoon out the dough. Fry the pancakes on both sides until golden brown.
Приготовьте оладьи из кабачка с чесноком и сыром. Раскалите сковороду с растительным маслом на сильном огне. Выложите ложкой тесто. Жарьте оладьи с двух сторон до румяного цвета.
Serve pancakes with zucchini, garlic and cheese with fresh sour cream.
Подавайте оладьи с кабачком, чесноком и сыром со свежей сметаной.