Grind the bacon. Grate the cheese on a fine grater. Wash the onion and dill and finely chop them separately. Wash the chicken eggs.
Бекон измельчите. Сыр натрите на мелкой терке. Лук и укроп помойте и мелко порубите по отдельности. Куриные яйца помойте.
Prepare the egg mixture. Break the eggs and shake. Pour in the milk. Add onion and dried parsley. Salt, pepper, mix everything.
Подготовьте яичную массу. Яйца разбейте, взболтайте. Влейте молоко. Всыпьте лук и сушеную петрушку. Посолите, поперчите, все перемешайте.
Make egg envelopes. Pour vegetable oil into a small bowl. Dip a brush into it, grease the pan and heat it. Add some egg mixture. As soon as the pancake sets, place 1 tbsp in the middle. l. bacon and cheese. Fold the two edges over. Press down with a spatula and cook for 2 minutes. Then gather the remaining edges. Cook for 1 minute, flip and cook for another 1 minute. Transfer to a plate. Do the same with the remaining egg mixture.
Сделайте яичные конвертики. В небольшую пиалу влейте растительное масло. Обмакните в него кисточку, смажьте сковороду и нагрейте ее. Выложите немного яичной смеси. Как только блинчик схватится, в середину выложите по 1 ст. л. бекона и сыра. Сверните два края. Прижмите лопаткой, жарьте 2 минуты. Затем соберите остальные края. Жарьте 1 минуту, переверните и жарьте еще 1 минуту. Переложите на тарелку. То же самое проделайте с оставшейся яичной массой.
Place the finished egg envelopes on a serving plate and sprinkle with dill.
Готовые яичные конвертики разложите на сервировочное блюдо, посыпьте зеленью укропа.