Peel and wash the potatoes and onions, rinse the champignons well. Finely chop the onion and mushrooms. Defrost the dough. Wash the chicken drumsticks. Prepare a baking sheet, foil, preheat the oven to 180 degrees.
Картофель и лук почистите и помойте, хорошо промойте шампиньоны. Лук и грибы мелко нарежьте. Разморозьте тесто. Вымойте куриные голени. Подготовьте противень, фольгу, разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the puree. Place the tubers in a saucepan, add salt, add water, cook for 15-20 minutes until fully cooked. Drain the water and mash the potatoes into a puree. Melt the butter over low heat, pour in the milk, and heat a little more. Add to potatoes, mash well again.
Подготовьте пюре. Клубни выложите в кастрюлю, добавьте соль, залейте водой, варите 15-20 минут до полной готовности. Воду слейте и разомните картофель в пюре. Растопите на медленном огне сливочное масло, влейте молоко, еще немного прогрейте. Добавьте к картофелю, еще раз хорошо разомните.
Make the filling. Fry the onion in vegetable oil until golden brown for 2-3 minutes. Then add the mushrooms, close the lid, simmer for 15 minutes until all the moisture has evaporated. Mix mushrooms and onions with puree.
Сделайте начинку. На растительном масле обжарьте лук до золотистого цвета 2-3 минуты. Затем положите грибы, закройте крышкой, тушите 15 минут, пока вся влага не испарится. Смешайте грибы и лук с пюре.
Prepare the drumsticks. Salt and pepper the legs. Separately, fry in oil for 30 minutes until done. Cool.
Подготовьте голени. Посолите и поперчите ножки. Отдельно обжарьте в масле в течении 30 минут до готовности. Остудите.
Cook chicken legs in a bag. Roll out the dough or stretch it with your hands into a thin layer. Cut it into squares measuring approximately 15 by 15 cm. Collect the scraps. Place some scrap dough in the middle of each square to prevent the bottom from tearing. Then place 2-3 tbsp. l. filling, place the drumstick on top, bone side up. Gather the edges of the square in the middle around the leg and secure with thread. Wrap each portion in foil and place on a baking sheet. Bake at 180 degrees for 15-20 minutes.
Приготовьте куриные ножки в мешочке. Тесто раскатайте или растяните руками в тонкий пласт. Нарежьте его на квадраты размером примерно 15 на 15 см. Обрезки соберите. В середину каждого квадрата выложите немного теста из обрезков, чтобы не порвалось дно. Затем разместите 2-3 ст. л. начинки, сверху поставьте голень косточкой вверх. Края квадрата соберите в середину вокруг ножки, закрепите ниткой. Оберните каждую порцию фольгой, выложите на противень. Запекайте при 180 градусах 15-20 минут.
Remove the thread from the finished chicken legs in the bag. Serve with vegetable salad.
С готовых куриных ножек в мешочке снимите нитку. Подавайте к столу с овощным салатом.