Cut the avocado in half, then roll the fruit in your hands and break it at the cut point. Remove the pit. Then peel the fruit using a knife or vegetable peeler. Then cut into small cubes. Rinse the tomatoes, cut in half and remove the seeds. Cut into small cubes. Peel the onion and finely chop. Rinse the cilantro, dry with paper towels and chop with a knife. Rinse the lime and cut in half.
Авокадо разрежьте пополам, затем прокрутите плод в руках и разломите на месте среза. Удалите косточку. Затем очистите плод от кожуры с помощью ножа или овощечистки. После нарежьте небольшими кубиками. Помидоры ополосните, разрежьте пополам и удалите семена. Нарежьте маленькими кубиками. Лук очистите от шелухи и мелко нарежьте. Кинзу ополосните, обсушите бумажными полотенцами и измельчите ножом. Лайм ополосните и разрежьте пополам.
Gather your salsa ingredients. Place the chopped avocado in a bowl or salad bowl. Then take a lime and squeeze the juice and drizzle it over the avocado slices.
Соберите ингредиенты для сальсы. В миску или салатник сложите нарезанный авокадо. Затем возьмите лайм и выжмите из него сок, сбрызните им кусочки авокадо.
Finish preparing the sauce. Add tomatoes to a bowl, add chopped onion and cilantro. Salt the dish and season with pepper. Mix the ingredients.
Завершите приготовление соуса. Добавьте в миску помидоры, сложите нарезанные лук и кинзу. Посолите блюдо и приправьте перцем. Перемешайте ингредиенты.
Serve the finished salsa with toasted pieces of bread, garnishing the dish with microgreens or purple basil leaves. Salsa can also be served with grilled meats.
Готовую сальсу подавайте с подсушенными кусочками хлеба, украсив блюдо микрозеленью или листьями фиолетового базилика. Соус сальса можно также подать с мясом, приготовленным на гриле.