Wash the eggplants and cut into cubes. Wash the tomatoes and cut into cubes. Peel the garlic. Chop the garlic cloves and walnuts. Cut the cheese into small pieces.
Вымойте баклажаны и нарежьте брусочками. Помидоры помойте и нарежьте кубиками. Чеснок очистите от шелухи. Зубчики чеснока и грецкие орехи измельчите. Брынзу нарежьте небольшими кусочками.
Fry the eggplants. Set the pan over medium heat and add a few tablespoons of vegetable oil. Please note that eggplants absorb oil strongly. Place the eggplants in the pan and fry, stirring occasionally, for about 15 minutes. Then add soy sauce and cook for a couple more minutes. Then turn off the heat and cool the vegetables.
Обжарьте баклажаны. Сковороду установите на средний огонь и добавьте несколько ложек растительного масла. Учтите, что баклажаны сильно впитывают масло. Выложите на сковороду баклажаны и обжаривайте, периодически помешивая, приблизительно 15 минут. Затем влейте соевый соус, готовьте еще пару минут. После чего огонь выключите и остудите овощи.
Place the ingredients in a salad bowl. In a large deep bowl, combine eggplant, tomatoes and cheese. Add chopped garlic and nuts, sprinkle with pepper and mix the salad thoroughly. If desired, you can use soy sauce as a dressing.
Сложите ингредиенты в салатницу. В большой глубокой миске смешайте баклажаны, помидоры и брынзу. Добавьте измельченные чеснок и орехи, посыпьте перцем и тщательно перемешайте салат. По желанию в качестве заправки можно использовать соевый соус.
Serve the salad immediately after preparation. Garnish with finely chopped green onions.
Подавайте салат сразу после приготовления. Украсьте мелко нарезанным зеленым луком.