Wash the potatoes, peel and cut into small cubes. Wash and peel the carrots and onions. Chop the onion and grate the carrots on a coarse grater. Rinse the rice well in warm water, and then in hot water to remove starch. For serving, rinse the dill well, dry and chop.
Картофель промойте, очистите и нарежьте небольшими кубиками. Морковь и лук промойте, очистите. Лук измельчите, а морковь натрите на крупной терке. Рис хорошо промойте в теплой воде, а после — в горячей, чтобы удалить крахмал. Укроп для подачи хорошо промойте, просушите и измельчите.
Prepare your ingredients. Pour water into a saucepan, put it on the fire and bring to a boil. After this, add potatoes and rice to the pan. Cook the ingredients over medium heat until soft. Pour vegetable oil into a frying pan and heat it up. Then add the onion and fry it until half cooked. Add carrots there, stir and fry the vegetables until soft.
Подготовьте ингредиенты. В кастрюлю налейте воду, поставьте ее на огонь и доведите до кипения. После этого добавьте в кастрюлю картофель и рис. Варите ингредиенты на среднем огне до мягкости. На сковороду налейте растительное масло, разогрейте. Затем выложите лук, обжарьте его до полуготовности. Туда же добавьте морковь, перемешайте и обжарьте овощи до мягкости.
Prepare the soup. Add fried vegetables to the pan with potatoes and rice, add salt, stir and cook the soup for another 5 minutes. Place the canned food together with the filling in a bowl, mash with a fork and add to the pan. Cook the soup for another 3 minutes, then remove it from the heat.
Приготовьте суп. В кастрюлю с картофелем и рисом добавьте обжаренные овощи, посолите, перемешайте и поварите суп еще 5 минут. Консервы вместе с заливкой выложите в миску, разомните вилкой и добавьте в кастрюлю. Варите суп еще 3 минуты, после чего снимите его с огня.
Serve the aromatic fish soup with rice hot in portions. Use greens as a decoration: sprinkle them over the finished soup before serving.
Ароматный рыбный суп с рисом подавайте к столу порционно в горячем виде. В качестве украшения используйте зелень: посыпьте ею готовый суп перед подачей.