Wash the meat, pat dry with paper towels, cut into slices across the grain, beat off the pieces and cut into cubes. Wash the quince, remove the core and also cut into cubes. Boil the water. Wash the onion, peel and finely chop. Wash the parsley, let the water drain, and chop coarsely.
Помойте мясо, обсушите бумажными полотенцами, нарежьте на пластины поперек волокон, отбейте куски и нарежьте на кубики. Помойте айву, удалите сердцевину и тоже нарежьте на кубики. Вскипятите воду. Помойте лук, очистите от шелухи и мелко нарежьте. Помойте петрушку, дайте воде стечь, крупно порубите.
Fry the meat with onions. Heat the vegetable oil in a frying pan, fry the pieces of beef over high heat until a crust forms. Add onion to the meat. Fry, stirring, until the onion is browned. Add boiling water to the meat and onions so that it completely covers the meat. Add some salt. Cover with a lid and simmer over low heat for 60 minutes.
Обжарьте мясо с луком. Разогрейте растительное масло на сковороде, обжарьте куски говядины на сильном огне до образования корочки. Добавьте к мясу лук. Жарьте, помешивая, пока лук не подрумянится. Добавьте к мясу с луком кипяток так, чтобы он полностью покрывал мясо. Посолите. Накройте крышкой и тушите на маленьком огне 60 минут.
Prepare beef and quince stew. Add chopped quince to the meat. Sprinkle with pepper to taste. Stir. Close the lid and simmer for another 30 minutes until done.
Приготовьте тушеную говядину с айвой. Добавьте к мясу порезанную айву. Посыпьте перцем по вкусу. Перемешайте. Закройте крышкой и тушите еще 30 минут до готовности.
Serve the beef and quince on a preheated platter, sprinkled with chopped parsley.
Подайте говядину с айвой на предварительно разогретом блюде, посыпав рубленной петрушкой.