Wash the meat, dry with paper towels, cut into pieces 1-1.5 cm thick, and beat. Wash the cabbage and separate into inflorescences. Wash the onion, peel and finely chop. Wash the carrots, peel and grate on a coarse grater. Grate the cheese on a coarse grater. Wash the green onions, let the water drain, and chop coarsely.
Помойте мясо, обсушите бумажными полотенцами, нарежьте на куски толщиной 1-1,5 см, отбейте. Помойте капусту, разберите на соцветия. Помойте лук, очистите от шелухи и мелко нарежьте. Помойте морковь, очистите и натрите на крупной терке. Натрите сыр на крупной терке. Помойте зеленый лук, дайте воде стечь, крупно порубите.
Prepare the chops for baking. Heat the oil in a frying pan, add the prepared pieces of meat. Fry over high heat on each side for 2 minutes until crust forms.
Подготовьте отбивные к запеканию. Разогрейте масло в сковороде, выложите подготовленные куски мяса. Обжарьте на сильном огне с каждой стороны по 2 минуты до образования корочки.
Prepare the vegetables. Place the cauliflower in boiling water and cook for 15 minutes. Take it out and pour cold water over it. While the cabbage is cooking, fry the onions and carrots in a frying pan for 3-4 minutes until soft. Remove from stove.
Подготовьте овощи. Выложите цветную капусту в кипящую воду, варите 15 минут. Достаньте и облейте холодной водой. Пока капуста варится, лук и морковь обжарьте на сковороде 3-4 минуты до мягкости. Снимите с плиты.
Bake the chops. Place the fried chops in a baking dish and place the onions and carrots on top. Cover with cauliflower and season with salt and pepper. Grease with mayonnaise and bake in an oven preheated to 180 degrees for 20 minutes. Remove the pan and sprinkle grated cheese on top of the chops. Place in the oven for another 15 minutes until the cheese crust forms.
Запеките отбивные. В форму для запекания выложите обжаренные отбивные, сверху уложите лук с морковью. Накройте цветной капустой, посолите и поперчите. Смажьте майонезом и поставьте запекаться в предварительно разогретую до 180 градусов духовку на 20 минут. Достаньте форму, посыпьте отбивные сверху натертым сыром. Поставьте в духовку еще на 15 минут до образования сырной корочки.
Serve the chops on their own, topped with green onions. The garnish will be cauliflower.
Подавайте отбивные как самостоятельное блюдо, посыпав сверху зеленым луком. Гарниром послужит цветная капуста.