Wash the meat, dry with paper towels, cut into pieces 1-1.5 cm thick, and beat. Wash the mushrooms and cut into slices. Wash the onion, peel and finely chop. Grate the cheese on a coarse grater. Wash the greens, let the water drain, and chop coarsely. Wash the tomatoes.
Помойте мясо, обсушите бумажными полотенцами, нарежьте на куски толщиной 1-1,5 см, отбейте. Помойте грибы, нарежьте на пластинки. Помойте лук, очистите от шелухи и мелко нарежьте. Натрите сыр на крупной терке. Помойте зелень, дайте воде стечь, крупно порубите. Помойте помидоры.
Prepare the chops for baking. Place the prepared pieces of meat on a baking sheet lined with parchment. Sprinkle each piece of meat with onion. Place mushrooms on top. Sprinkle the pieces of meat on top of the mushroom layer with grated cheese.
Подготовьте отбивные к запеканию. Выложите подготовленные куски мяса на противень, застеленный пергаментом. Посыпьте каждый кусок мяса луком. Выложите сверху грибы. Посыпьте куски мяса поверх грибного слоя тертым сыром.
Prepare the filling. Mix sour cream and mayonnaise in a suitable container. Add pepper and salt, stir until smooth.
Приготовьте заливку. Смешайте в подходящей емкости сметану и майонез. Добавьте перец и соль, перемешайте до однородной консистенции.
Bake the chops. Preheat the oven to 200 degrees. Pour the resulting sauce over the chops. Cover the baking sheet with foil and bake the meat for 25-30 minutes. Remove the pan from the oven, remove the foil and place in the oven for another 5-10 minutes until golden brown.
Запеките отбивные. Разогрейте духовку до 200 градусов. Залейте отбивные получившимся соусом. Накройте противень фольгой и поставьте мясо запекаться на 25-30 минут. Достаньте противень из духовки, уберите фольгу и отправьте в духовку еще на 5-10 минут до образования румяной корочки.
Serve the chops with fresh tomatoes, sprinkled with chopped herbs on top. Use your favorite side dish.
Подавайте отбивные со свежими помидорами, посыпав сверху рубленой зеленью. Используйте ваш любимый гарнир.