Thaw the shrimp, rinse and remove heads and shells. Wash the vegetables. Peel the avocado, remove the pit and cut into slices.
Разморозьте креветки, промойте и очистите от голов и панцирей. Помойте овощи. Очистите авокадо от кожуры, выньте косточку и порежьте на слайсы.
Cook the cereal. Rinse the quinoa, place it in a saucepan and cover with water. Add salt and bring to a boil. Cook over low heat for 20 minutes, covered.
Сварите крупу. Киноа промойте, переложите в кастрюлю, залейте водой. Посолите и доведите до кипения. Варите на маленьком огне 20 минут под крышкой.
While the quinoa cooks, prepare the other ingredients. Heat the oil in a frying pan and add the shrimp. Fry over high heat for 2-3 minutes. Add the shrimp and fry the champignon slices in the same pan until golden brown, 7-10 minutes.
Пока киноа варится, подготовьте другие ингредиенты. Разогрейте масло в сковороде, насыпьте туда креветки. Обжаривайте на сильном огне 2-3 минуты. Выложите креветки и обжарьте на той же сковороде ломтики шампиньонов до золотистого цвета 7-10 минут.
Collect the bowl. Place quinoa on a plate. Place longitudinal slices of avocado in the middle, place shrimp and champignons next to it. Carefully arrange all the other ingredients in a circle without mixing them together. Season the bowl with lime juice. Sprinkle with finely chopped herbs.
Соберите боул. Выложите киноа в тарелку. В середину выложите продольные ломтики авокадо, рядом положите креветки и шампиньоны. Аккуратно разложите все остальные ингредиенты по кругу, не перемешивая их между собой. Заправьте боул соком лайма. Посыпьте мелко нарезанной зеленью.
Serve the bowl in the traditional deep bowl from which it gets its name. Sprinkle with sesame seeds.
Подавайте боул в традиционной глубокой чашке, от которой он и получил свое название. Посыпьте семенами кунжута.