Make a slit in each sausage along the middle. Grate the cheese on a fine grater. Wash the parsley, dry and finely chop. Peel the garlic and pass through a press. To serve, wash the tomato and cucumber, dry and cut into slices. Preheat the oven to 180 degrees.
В каждой сосиске сделайте надрезы посередине вдоль. Сыр натрите на мелкой терке. Петрушку промойте, просушите и мелко порубите. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Для подачи помидор и огурец помойте, обсушите и нарежьте дольками. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the filling. In a bowl, combine cheese, garlic, parsley and mayonnaise and pepper. Mix the filling thoroughly.
Приготовьте начинку. В миске соедините сыр, чеснок, петрушку и майонез, поперчите. Тщательно перемешайте начинку.
Bake the sausages. Grease a baking dish with oil. Place the sausages in the pan. Fill each slit with filling and bake for 15 minutes.
Запеките сосиски. Форму для запекания смажьте маслом. Выложите сосиски в форму. Каждую наполните начинкой по надрезу и запеките в течение 15 минут.
Place two sausages (1 serving) on a small serving board, arrange tomato and cucumber slices around.
Две сосиски (1 порцию) выложите на небольшую доску для подачи, вокруг разложите дольки помидора и огурца.