Defrost the minced meat in the refrigerator for 3 hours. Wash and peel the potatoes and carrots. Cut the potatoes into small cubes, grate the carrots. Peel the onions and finely chop them. Wash the chicken egg, separate the yolk from the white. Wash the parsley, dry and finely chop.
Фарш разморозьте в холодильнике в течение 3 часов. Картофель и морковь помойте и почистите. Картофель порежьте небольшими кубиками, морковь натрите на терке. Репчатый лук почистите и мелко покрошите. Куриное яйцо помойте, отделите желток от белка. Петрушку помойте, обсушите и мелко покрошите.
Prepare the minced meat. Mix the minced meat with half the onion, half the salt and pepper. Add the yolk, mix well and beat the minced meat a little. Place the minced meat in the refrigerator for 20 minutes.
Приготовьте фарш. Смешайте фарш с половиной лука, половиной соли и перцем. Добавьте желток, хорошо перемешайте и немного отбейте фарш. Уберите фарш в холодильник на 20 минут.
Prepare stir fry and meatballs. Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the carrots and remaining onion for 5 minutes. Form the minced meat into meatballs.
Приготовьте обжарку и фрикадельки. Разогрейте на сковороде растительное масло. Обжарьте морковь и оставшийся лук в течение 5 минут. Из фарша сформируйте фрикадельки.
Make some soup. Cover the potatoes with water and bring to a boil. Place meatballs in boiling water and cook over medium heat for 8 minutes. Add roast and vermicelli, cook for another 5 minutes. Add salt, stir, close the lid and leave to brew for 10 minutes.
Сварите суп. Картофель залейте водой, доведите до кипения. В кипящую воду поместите фрикадельки, варите на среднем огне 8 минут. Добавьте обжарку и вермишель, варите еще 5 минут. Добавьте соль, перемешайте, закройте крышкой и оставьте настояться на 10 минут.
Serve homemade meatball soup, topped with chopped fresh herbs.
Подавайте домашний суп с фрикадельками, посыпав порцию измельченной свежей зеленью.