Wash the cherry tomatoes and cut them into halves. Peel the garlic and pass through a press. Grate the cheese. Cut the ham into strips. Boil spaghetti in salted water according to package instructions.
Помидоры черри помойте, нарежьте на половинки. Чеснок почистите и пропустите через пресс. Сыр натрите на терке. Ветчину нарежьте соломкой. Спагетти отварите в подсоленной воде согласно инструкции на упаковке.
Prepare the sauce. Melt butter in a frying pan. Fry the cherry tomatoes over medium heat for 3 minutes. Add ham and garlic and cook for another 5 minutes.
Приготовьте соус. Растопите на сковороде сливочное масло. Обжарьте на среднем огне помидоры черри в течение 3 минут. Добавьте ветчину и чеснок, жарьте еще 5 минут.
Bring the dish to readiness. Add salt, black pepper, Italian herbs and 2 tbsp to the sauce. l. water. Simmer for 2 minutes. Add boiled spaghetti, mix thoroughly.
Доведите блюдо до готовности. В соус добавьте соль, черный перец, итальянские травы и 2 ст. л. воды. Потомите 2 минуты. Добавьте отваренные спагетти, тщательно перемешайте.
Serve the pasta with ham and tomatoes, generously sprinkled with grated cheese.
Подавайте пасту с ветчиной и помидорами, обильно посыпав порцию тертым сыром.