Thaw the beef in the refrigerator for 2 hours, wash, cut into thin strips across the grain. Place the meat in a bowl, add sugar and soy sauce, and leave to marinate for an hour. Wash the bell pepper, remove the stem and seeds, cut into strips. Wash the cucumber and cut into strips. Peel the onion and cut into thin half rings. Boil the noodles in salted water according to the instructions on the package.
Говядину разморозьте в холодильнике в течение 2 часов, помойте, нарежьте тонкими полосками поперек волокон. Сложите мясо в миску, добавьте сахар и соевый соус, оставьте на час мариноваться. Болгарский перец помойте, удалите плодоножку и семена, нарежьте соломкой. Огурец помойте, нарежьте соломкой. Репчатый лук почистите, нарежьте тонкими полукольцами. Лапшу отварите в подсоленной воде согласно инструкции на упаковке.
Fry the meat. Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the beef over high heat for 3 minutes. Reduce heat to medium. Add the onion, mix well and cook for another 2 minutes. Add bell pepper and fry for another 2 minutes.
Обжарьте мясо. Раскалите в сковороде растительное масло. Обжаривайте говядину на сильном огне в течение 3 минут. Убавьте огонь до среднего. Добавьте лук, хорошо перемешайте и жарьте еще 2 минуты. Добавьте болгарский перец, обжаривайте еще 2 минуты.
Bring the dish to readiness. Add cucumber, ketchup and red pepper to the pan, stir and fry for 1 minute. Add the boiled noodles, mix thoroughly, close the lid and leave to brew for 5 minutes.
Доведите блюдо до готовности. Добавьте в сковороду огурец, кетчуп и красный перец, перемешайте и жарьте 1 минуту. Добавьте отваренную лапшу, тщательно перемешайте, закройте крышкой и оставьте на 5 минут настояться.
Serve the beef with the salad and noodles, topped with roasted peanuts.
Подавайте говядину с салатом и лапшой, посыпав порцию жареным арахисом.