Defrost chicken fillet in the refrigerator for 4 hours, wash, cut across the grain into thin strips. Wash the bell pepper, remove the stem and seeds, cut into strips. Peel the garlic and chop finely. Grate the ginger root on a fine grater. Dilute starch in 50 ml of cold water.
Куриное филе разморозьте в холодильнике в течение 4 часов, помойте, нарежьте поперек волокон на тонкие полоски. Болгарский перец помойте, удалите плодоножку и семена, нарежьте соломкой. Чеснок почистите, мелко нарежьте. Корень имбиря натрите на мелкой терке. Крахмал разведите в 50 мл холодной воды.
Marinate the chicken. Mix soy sauce, sugar, lemon juice, garlic and red pepper. Place the chicken in the marinade, mix thoroughly and leave for 30 minutes.
Замаринуйте курицу. Смешайте соевый соус, сахар, лимонный сок, чеснок и красный перец. Положите в маринад курицу, тщательно перемешайте и оставьте на 30 минут.
Fry the chicken. Heat vegetable oil in a frying pan, fry garlic and ginger over high heat for 1 minute. Add chicken and cook for 8 minutes, stirring regularly.
Обжарьте курицу. Разогрейте на сковороде растительное масло, обжарьте на сильном огне чеснок и имбирь в течение 1 минуты. Добавьте курицу, жарьте в течение 8 минут, регулярно помешивая.
Bring the chicken to readiness. Add bell pepper to the pan and cook for another 3 minutes. Add diluted starch, mix thoroughly, fry for another 2 minutes.
Доведите курицу до готовности. Добавьте в сковороду болгарский перец, жарьте еще 3 минуты. Добавьте разведенный крахмал, тщательно перемешайте, жарьте еще 2 минуты.
Serve the Chinese chicken by sprinkling some black sesame seeds.
Подавайте курицу по-китайски, посыпав порцию черным кунжутом.