Wash the chicken, vegetables and herbs for serving, and dry with paper towels. Cut the chicken fillet into small pieces. Scald the tomatoes with boiling water, remove the skin, grate the pulp or chop with a blender. Separate the cauliflower into florets. Peel the onions and garlic and chop finely. Separate the parsley leaves from the stems.
Курицу, овощи и зелень для подачи вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Куриное филе нарежьте небольшими кусочками. Помидоры ошпарьте кипятком, снимите кожицу, мякоть натрите на терке или измельчите блендером. Цветную капусту разберите на соцветия. Репчатый лук и чеснок почистите, мелко нарежьте. У петрушки отделите листья от стеблей.
Start cooking the chicken and vegetables. Heat vegetable oil in a thick-bottomed saucepan and fry the onion over medium heat for 4-5 minutes. Add the fillet pieces and cook, stirring, for another 5 minutes. Then add the cauliflower florets and fry, stirring occasionally, for 3-4 minutes.
Начните готовить курицу с овощами. В кастрюле с толстым дном нагрейте растительное масло, на огне средней мощности обжарьте лук в течение 4-5 минут. Добавьте кусочки филе, готовьте, помешивая, еще 5 минут. Затем положите соцветия цветной капусты и обжарьте, время от времени помешивая, в течение 3-4 минут.
Prepare vegetable stew. Add tomato puree to the chicken and vegetables and bring to a boil. Add a little water or broth if necessary. Reduce burner power and simmer with the lid closed for 15-20 minutes. Add chopped garlic, season with salt, pepper, sugar, stir. Simmer for another 5 minutes.
Приготовьте овощное рагу. В курицу с овощами введите томатное пюре, доведите до кипения. При необходимости добавьте немного воды или бульона. Снизьте мощность горелки и тушите под закрытой крышкой в течение 15-20 минут. Положите измельченный чеснок, приправьте солью, перцем, сахаром, перемешайте. Тушите еще 5 минут.
Place the chicken fillet with vegetables on serving plates and garnish with fresh parsley leaves.
Куриное филе с овощами разложите по порционным тарелкам, оформите листиками свежей петрушки.