Boil the potatoes in their skins until half cooked, cool, peel, and cut into slices. Wash the champignons, dry them, cut into slices. Peel the onions and garlic. Cut the onion into strips, crush the garlic with the flat side of the knife. Grate the cheese on a medium grater. Prepare a heat-resistant form. Turn the oven on 180 degrees. Prepare vegetable salad to serve.
Картофель отварите в мундире до полуготовности, остудите, почистите, нарежьте кружочками. Шампиньоны вымойте, обсушите, нарежьте слайсами. Репчатый лук и чеснок очистите от шелухи. Лук нарежьте полосками, чеснок раздавите плоской стороной ножа. Сыр натрите на средней терке. Приготовьте жаропрочную форму. Включите духовку на 180 градусов. Приготовьте овощной салат для подачи.
Make the filling. Pour vegetable oil into a frying pan, heat it up, add garlic and fry it over medium heat for 30-40 seconds. Then remove, add the onion and fry, stirring occasionally, for 3-5 minutes. Place the champignon slices and fry until the mushrooms are ready, about 6-8 minutes. Season with salt and ground white pepper, stir.
Займитесь начинкой. Налейте на сковороду растительное масло, разогрейте, положите чеснок и обжарьте его на среднем огне в течение 30-40 секунд. Затем уберите, выложите лук и обжарьте, периодически помешивая, в течение 3-5 минут. Выложите слайсы шампиньонов, жарьте до готовности грибов около 6-8 минут. Приправьте солью и белым молотым перцем, перемешайте.
Make a fill. Beat eggs with salt and ground white pepper, add cream and cheese shavings, mix.
Сделайте заливку. Яйца взбейте с солью и белым молотым перцем, введите сливки и сырную стружку, перемешайте.
Form the casserole and cook it. Place slices of boiled potatoes on the bottom of the mold, spread the mushroom filling on top, and cover with cheese filling. Place in the middle section of the oven for 30-40 minutes.
Сформируйте запеканку и приготовьте ее. На дно формы уложите кружочки отварного картофеля, поверх распределите грибную начинку, покройте сырной заливкой. Отправьте в средний отдел духового шкафа на 30-40 минут.
Cool the potato casserole with mushrooms a little, cut into pieces, and place on serving plates. Complete the hot dish with vegetable salad.
Картофельную запеканку с грибами немного остудите, разрежьте на кусочки, выложите на порционные тарелки. Дополните горячее блюдо овощным салатом.