Wash the chicken fillet and vegetables and dry with paper towels. Divide the cauliflower into florets and blanch in boiling water for 2-3 minutes. Cut the chicken into small cubes. Peel the onions, remove the stalk, seeds and internal partitions from the bell pepper. Cut the vegetables into large slices. To serve, grate the cheese on a medium grater.
Куриное филе и овощи вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Цветную капусту разделите на соцветия, бланшируйте в кипящей воде в течение 2-3 минут. Курицу нарежьте кубиками небольшого размера. Репчатый лук очистите от шелухи, у болгарского перца удалите плодоножку, семена и внутренние перегородки. Овощи нарежьте крупными дольками. Сыр для подачи натрите на средней терке.
Prepare vegetables and chicken. Fry the chicken pieces in a frying pan with 1 tbsp. oil for 5-7 minutes. In a separate pan with the remaining oil, fry the onion and bell pepper for 4-6 minutes.
Подготовьте овощи и курицу. Кусочки курицы обжарьте на сковороде с 1 ст.л. масла в течение 5-7 минут. На отдельной сковороде с оставшимся маслом обжарьте лук и болгарский перец в течение 4-6 минут.
Combine ingredients and prepare stew. Place the fried chicken and roasted vegetables into a suitable sized pan, add the cauliflower florets. Season with salt and pepper, pour in soy sauce and a little water or vegetable broth, stir. Turn on the stove at minimum power and simmer for 25-30 minutes.
Соедините продукты и приготовьте рагу. В кастрюлю подходящего размера загрузите обжаренную курицу и овощную зажарку, добавьте соцветия цветной капусты. Приправьте солью, перцем, влейте соевый соус и немного воды или овощного отвара, перемешайте. Включите плиту на минимальную мощность и тушите в течение 25-30 минут.
Place the cauliflower stew on serving plates and sprinkle with a small amount of grated cheese before serving.
Рагу с цветной капустой выложите на порционные тарелки, перед подачей присыпьте небольшим количеством тертого сыра.