Wash vegetables and herbs under running water, dry with paper towels, cut into cubes. Finely chop the garlic or pass it through a press. Chop the greens and set aside some for serving.
Овощи и зелень вымойте под проточной водой, обсушите бумажными полотенцами, нарежьте кубиками. Чеснок мелко нарубите или пропустите через пресс. Зелень измельчите, часть отложите для подачи.
Start preparing the stew. Place cubes of potatoes, carrots, and onions into the pan. Add tomato paste, add water, salt and stir. Simmer over low heat for 15-20 minutes.
Начните готовить рагу. Загрузите в кастрюлю кубики картофеля, моркови, лука. Добавьте томатную пасту, залейте водой, посолите, перемешайте. Тушите на огне ниже среднего в течение 15-20 минут.
Add the remaining ingredients to the stew and finish cooking. 5-10 minutes before the end of cooking, pour chopped herbs and garlic into the pan, add a bay leaf, stir. Continue cooking with the lid closed.
Добавьте в рагу оставшиеся ингредиенты и завершите приготовление. За 5-10 минут до завершения приготовления всыпьте в кастрюлю измельченную зелень и чеснок, положите лист лаврушки, перемешайте. Продолжайте готовить под закрытой крышкой.
Divide the stew with potatoes into portions, sprinkle with chopped herbs.
Рагу с картошкой разложите по порциям, посыпьте измельченной зеленью.