Prepare the necessary products and place them conveniently on your desktop. Wash the broccoli under running water, dry on paper towels, and separate into florets. Peel the garlic and chop finely.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочем столе. Брокколи вымойте под проточной водой, обсушите на бумажных полотенцах, разберите на соцветия. Чеснок очистите от шелухи, мелко нарежьте.
Cook the broccoli. Heat 2 tbsp over high heat. l. oil, add broccoli florets. Fry for 2-3 minutes until lightly browned.
Приготовьте брокколи. На сильном огне разогрейте 2 ст. л. масла, выложите соцветия брокколи. Обжарьте в течение 2-3 минут до легкой степени румянца.
Prepare the soba. Boil water, add a small amount of salt, add buckwheat noodles, cook for 3-4 minutes. Place in a colander and rinse.
Приготовьте собу. Вскипятите воду, добавьте небольшое количество соли, положите гречневую лапшу, варите в течение 3-4 минут. Выложите на дуршлаг, промойте.
Prepare the dressing. In a small container, combine the remaining olive oil with soy sauce and garlic, mix well.
Приготовьте заправку. В небольшой емкости соедините оставшееся оливковое масло с соевым соусом и чесноком, хорошо перемешайте.
Combine the bases and finish cooking. Combine buckwheat noodles with cabbage, pour in the dressing. If necessary, season with salt and pepper and stir. Warm for 1 minute.
Соедините основы и завершите приготовление. Гречневую лапшу соедините с капустой, влейте заправку. Если необходимо, приправьте солью и перцем, перемешайте. Прогрейте в течение 1 минуты.
Divide the soba with broccoli into wide, flat serving bowls and serve immediately after cooking.
Собу с брокколи разложите по широким плоским порционным тарелкам, подайте сразу после приготовления.