Place the minced meat on a plate; if you have frozen minced meat, defrost it. Rinse the greens and tomatoes. Place tomato paste on a plate. Cut off the cheese and butter. Remove the spaghetti from the package. Measure out the required quantities of spices, olive oil and wine.
Выложите фарш в тарелку, если у вас замороженный фарш, то разморозьте его. Промойте зелень и помидоры. Выложите томатную пасту в тарелку. Отрежьте сыр и масло. Выложите спагетти из упаковки. Отмерьте нужные количества специй, оливкового масла и вина.
Cut the washed tomatoes into small cubes. Peel the onion and cut into cubes. Peel the carrots and grate on a coarse grater.
Помытые помидоры нарежьте мелким кубиком. Лук очистите от шелухи и порежьте кубиком. Морковь почистите от кожуры и натрите на крупной терке.
Heat up the frying pan. Pour olive oil into the pan and add butter. Once the butter has melted, add the tomatoes, onions and carrots to the pan. Fry the vegetables for a couple of minutes. Add tomato paste and fry for a bit until the tomato paste loses its metallic taste. Cut the chili pepper into rings and add to the pan with all the vegetables.
Разогрейте сковородку. Налейте на сковороду оливковое масло и бросьте сливочное масло. Как только сливочное масло растопится высыпьте на сковородку помидоры, лук и морковь. Обжарьте овощи пару минут. Добавьте томатную пасту и немного обжарьте, чтобы томатная паста потеряла свой металлический привкус. Нарежьте перец чили кольцами и отправьте ко всем овощам на сковородку.
Add all the minced meat to the fried vegetables. Add all your spices to the minced meat and vegetables. Fry for a couple of minutes. Reduce heat and simmer covered for 10 minutes.
К обжаренным овощам добавьте весь фарш. Высыпьте все ваши специи к фаршу и овощам. Обжаривайте пару минут. Убавьте огонь и потушите под крышкой 10 минут.
Pour white wine into the minced meat fried with vegetables and spices, cover with a lid and simmer for another hour over low heat.
В обжаренный с овощами и специями фарш влейте белое вино, накройте крышкой и тушите еще час на медленном огне.
Boil water in a saucepan and salt it. Place spaghetti in boiling water and cook until done. Place the cooked spaghetti on a plate and pour Bolognese sauce on top.
Вскипятите в кастрюле воду и подсолите ее. Выложите в кипящую воду спагетти и варите до готовности. Выложите готовые спагетти на тарелку и полейте сверху соусом болоньезе.
To serve, garnish the spaghetti with fresh herbs and serve with vegetables.
Для подачи, украсьте спагетти свежей зеленью и подавайте с овощами.