Rinse the greens. Cut off the cheese. Place sour cream on a plate. Add mushrooms, eggs, onions and fillets.
Промойте зелень. Отрежьте сыр. Выложите сметану в тарелку. Выложите грибы, яйца, лук и филе.
Grate the cheese on a coarse grater. Cut the fillet into medium-sized cubes. Peel the onions and cut into small cubes along with the mushrooms.
Натрите сыр на крупной терке. Филе нарежьте кубиками средних размеров. Очистите репчатый лук от кожуры и порежьте мелким кубиком вместе с грибами.
Heat up the frying pan. Fry the onion in a frying pan until golden. When the onion turns golden, add the fillet to it and fry until the chicken is cooked.
Разогрейте сковородку. Обжарьте на сковороде лук до золотистости. Когда лук станет золотистым, добавьте к нему филе и обжаривайте до готовности курицы.
Once the chicken is cooked, add the mushrooms to the pan. Fry until all the moisture is released from the mushrooms. Simmer for 10 minutes covered over low heat.
Как только курица приготовилась, добавьте на сковороду грибы. Обжаривайте, пока из грибов не выйдет вся влага. Потушите 10 минут под крышкой на медленном огне.
Place meat filling on pancakes. Sprinkle grated cheese on top.
Выложите на блины начинку из мяса. Сверху посыпьте тертым сыром.
Roll the pancake into a roll. Do this with all the pancakes until you run out of filling. Place all the pancakes in a baking dish.
Сверните блин в рулет. Проделайте так со всеми блинами, пока не закончится начинка. Выложите все блины в форму для запекания.
To prepare the filling, beat the eggs with sour cream until smooth.
Для того, чтобы приготовить заливку, взбейте яйца со сметаной до однородной массы.
Fill the pancakes with sour cream. Preheat the oven to 180 degrees and bake pancakes for 40 minutes.
Залейте блины сметанной массой. Разогрейте духовку до 180 градусов и запекайте блины 40 минут.
When ready, chop the green onions and sprinkle them over the pancakes.
По готовности покрошите зеленый лук и посыпьте им блины.
Serve in portions, garnished with fresh herbs and vegetables.
Подавайте порционно, украсив свежей зеленью и овощами.