Wash the zucchini. Measure out 100 g of flour and pour into a container. Spices can be chosen to taste.
Помыть кабачок. Отмерить 100 г муки и высыпать в емкость. Специи можно выбрать по вкусу.
Grate the washed zucchini on a coarse grater, put it on a plate, add salt and let stand for 3 minutes, then pour out the excess juice that will be released. Add any spices to taste, 2 eggs, 100 g of flour, you can add dill.
Вымытый кабачок натереть на крупной терке, выложить в тарелку, посолить и дать постоять 3 минуты, после чего вылить лишний сок, который выделится. Добавить любых специй по вкусу, 2 яйца, 100 г муки, можно добавить укроп.
Mix everything well until smooth.
Все хорошо перемешать до однородной массы.
Heat vegetable oil in a frying pan. Place one spoonful of the prepared mixture on it. It is best to make the pancakes thin, so they will fry faster. Zucchini pancakes are ready.
В сковороде разогреть растительное масло. Выложить на нее по одной ложке приготовленной массы. Лучше всего оладьи делать тоненькими, так они быстрее прожарятся. Оладьи из кабачков готовы.
To serve, the dish can be garnished with a fresh sprig of dill.
Для подачи блюдо можно украсить свежей веточкой укропа.