Wash the vegetables. Cut the desired pieces of cabbage and cheese. Measure out the required volumes of sour cream and mayonnaise. Open a jar of carrots.
Помойте овощи. Отрежьте нужные куски капусты и сыра. Отмеряйте нужные объемы сметаны и майонеза. Откройте банку с морковью.
Shred the cabbage. Cut the chicken into small cubes. Pass the garlic through a press, grate the cheese on a fine grater. Cut the tomatoes into half rings.
Нашинкуйте капусту. Курицу нарежьте мелким кубиком. Чеснок пропустите через пресс, сыр натрите на мелкой терке. Порежьте помидоры полукольцами.
Place the chicken in a heated frying pan and fry until done.
Отправьте курицу на разогретую сковородку и обжарьте до готовности.
Place the chicken in a heated frying pan and fry until done.
Отправьте курицу на разогретую сковородку и обжарьте до готовности.
Place meat and cheese on vegetables, pour sauce over again.
На овощи выложите мясо и сыр, еще раз полейте соусом.
Roll the pita bread into a square and fry in a frying pan on each side for 5 minutes over low heat until golden brown.
Сверните лаваш квадратом и обжарьте на сковородке с каждой стороны по 5 минут на медленном огне до румяной корочки.
Cut the shawarma diagonally and serve with fresh vegetables and herbs.
Разрежьте шаурму по диагонали подавайте со свежими овощами и зеленью.