Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil the pasta in salted water until al dente, i.e. The pasta is still slightly uncooked. Approximately 5-7 minutes.
В соленой воде отварите макароны до состояния аль денте, т.е. паста ещё слегка не готова. Примерно 5-7 минут.
At this time, fry the onion and minced meat in vegetable oil.
В это время на растительном масле обжарьте лук с фаршем.
Add canned tomatoes and tomato juice to the minced meat. You can use fresh ones, but it's not the season and I don't like to clean them. Warm up for 1 minute.
К фаршу добавьте консервированные помидоры и томатный сок. Можно использовать свежие, но сейчас не сезон, и я не люблю их чистить. Прогрейте 1 минуту.
Add pasta to the minced meat, stir and leave on low heat for a couple of minutes.
Добавьте к фаршу макароны, перемешайте и оставьте на медленном огне на пару минут.
Serve sprinkled with cheese. And for lazy people, everything is ready, you can have dinner.
Подавайте, присыпав сыром. А для лентяев уже всё готово, можно ужинать.