Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Pass the meat and onions through a meat grinder, add egg whites, breadcrumbs, seasonings and salt. Stir.
Мясо и лук пропустите через мясорубку, добавьте белок яйца, панировочные сухари, приправы и соль. Перемешайте.
Thaw the dough, roll it out a little and cut into strips 0.5 cm wide.
Тесто разморозьте, раскатайте немного и нарежьте полосками шириной в 0,5 см.
Make balls the size of a chicken egg from the minced meat.
Из фарша сделайте шарики размером с куриное яйцо.
Wrap each ball with dough randomly, place on a baking sheet, brush with egg and sprinkle with sesame seeds.
Каждый шарик обмотайте тестом произвольно, положите на противень, смажьте яйцом и посыпьте кунжутом.
Bake in the oven at 180 degrees for about 40 minutes
Выпекайте в духовке при температуре 180 градусов около 40 минут
Delicious both hot and cold.
Вкусно и в горячем, и в холодном виде.