Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Clean the fish, separate the fillet from the bone and cut into small pieces.
Почистите рыбу, отделите филе от кости и нарежьте на небольшие кусочки.
Place everything in a deep plate and pour in the pre-prepared water with salt and sugar. Let stand for 12-14 minutes, depending on how salty you want the fish to be. Rinse with boiled water and place in a glass container with a lid. Be sure to pour sunflower oil over the fish and stir.
Все положите в глубокую тарелку и залейте заранее приготовленную воду с солью и сахаром . Выдержите 12-14 мин, в зависимости от того, насколько солёную рыбку вы хотите получить . Промойте кипячёной водой и выложите в стеклянную ёмкость с крышкой. Рыбу обязательно залейте подсолнечным маслом и перемешайте.
I especially like this fish as a filling for avocado sandwiches.
Мне особенно нравиться такая рыбка в качестве наполнения бутербродов с авокадо.