Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Fry finely chopped onions and champignons in vegetable oil. Fry for about 15 minutes.
На растительном масле обжарьте мелко нарезанные репчатый лук и шампиньоны. Жарьте около 15-ти минут.
Grease a baking sheet with vegetable oil, place chicken fillet cut into layers on it. Salt the chicken fillet a little and grease its upper part with mayonnaise.
Смажьте противень растительным маслом, выложите на него нарезанное пластами куриное филе. Куриное филе немного посолите и смажьте верхнюю его часть майонезом.
Cut the tomatoes into circles and place 2 circles per fillet.
Нарежьте помидоры кружками и выложите по 2 кружка на филе.
Place a small amount of the fried mixture (onions + mushrooms) on top of the tomato mugs.
На кружки помидора сверху выложите небольшое кол-во обжаренной смеси (лук+грибы).
Place the meat in the oven, preheated to 180 degrees for 30-35 minutes. When ready, sprinkle grated cheese on top of the meat. Place back in the oven for about 5-10 minutes.
Отправьте мясо в духовой шкаф, разогретый до 180-ти градусов на 30-35 минут. По готовности посыпьте мясо сверху тертым сыром. Отправьте обратно в духовку примерно на 5-10 минут.
Serve with a side dish, preferably potatoes (fries, fried, boiled, mashed).
Подавайте к гарниру, желательно к картофелю (фри, жаренному, вареному, пюре).