Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Peel the cucumbers and chop them in a deep bowl.
Очистите огурцы и покрошите их в глубокой миске.
Place yogurt, garlic, mint leaves there, grate the lemon zest and add three tablespoons of wine vinegar. Make the soup base. Take a submersible blender and the whole mass of dairy products, cucumbers and other things, using the machine, turn it into a thick greenish tint.
Туда же выложите йогурт, чеснок, листочки мяты, натрите цедру лимона и добавьте три столовые ложки винного уксуса. Сделайте основу супа. Возьмите погружной блендер и всю массу молочных продуктов, огурчиков и прочего, с помощью аппарата превратите в густоту зеленоватого оттенка.
Then mix with a whisk by hand, with low-fat cream. Before serving, add pepper and salt.
Затем перемешиваем венчиком вручную, с нежирными сливками. Перед подачей поперчите, посолите.
Pour the soup into a beautiful bowl and sprinkle green onions on top.
В красивую тарелку налейте суп и сверху присыпьте зеленым луком.