Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Wash and cut the beef into cubes, place in a frying pan with a little oil, pepper, salt, and add your favorite spices. Fry over high heat for 3-5 minutes, stirring vigorously.
Промойте и нарежьте говядину кубиками , положите в сковородку с небольшим количеством масла, поперчите, посолите, добавьте любимые специи. На сильном огне обжарьте 3-5 минут активно помешивая.
Next, pour water into the frying pan so that it covers the meat. Bring to a boil, cover with a lid and leave to simmer over low heat for 2 hours.
Далее влейте в сковородку воды так, чтоб она покрыла мясо. Доведите до кипения, накройте крышкой и оставьте томиться на медленном огне на 2 часа.
After the meat is ready, fry finely chopped onion in a separate frying pan until golden brown, add flour to it and fry vigorously stirring.
После того, как мясо будет готово на отдельной сковородке обжарьте до золотистой корочки мелко порезанный лук, добавьте к нему муку и активно перемешивая обжарьте.
Add flour and onion mixture to meat.
Смесь муки и лука отправьте к мясу.
Mix the gravy well and add sour cream. Mix well, turn off the stove and let the meat sit for 0.5 hours.
Хорошо перемешайте подливу и добавьте сметану. Хорошо перемешайте, выключите плиту и дайте мясу настояться 0,5 часа.
Meat with gravy can be served with rice, pasta, potatoes, buckwheat and other side dishes.
Мясо с подливкой можно подавать с рисом, макаронами, картофелем, гречей и другим гарниром.