Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil the pasta, add salt and drain the water.
Отвариваем макароны, солим, сливаем воду.
Place the pasta in an even layer in a greased baking dish. Pour ketchup and mayonnaise on top. Peel the garlic and cut it into small cubes, sprinkle the pasta. Mix everything thoroughly.
Укладываем макароны ровным слоем в смазанную форму для запекания. Поливаем сверху кетчупом и майонезом. Чеснок чистим и режем на мелкие кубики, посыпаем макароны. Тщательно всё перемешиваем.
Cut the cervelat into small pieces and place it on top of the pasta.
Сервелат режем небольшими кусочками, раскладываем его поверх макарон.
Cut the tomatoes into thin pieces and place them on top of the pasta and cervelat.
Помидоры нарезаем тонкими кусочками и раскладываем поверх макарон и сервелата.
Grind the cheese on a coarse grater and pour the entire mold on top.
Трём сыр на крупной тёрке и засыпаем сверху всю форму.
Preheat the oven, place our baking dish in it and bake for about 20 minutes at 180 degrees. Bon appetit!
Разогреваем духовку, отправляем в неё нашу форму для запекания и запекаем около 20 минут при температуре 180 градусов. Приятного аппетита!
Before serving, you can sprinkle the dish with finely chopped herbs.
Перед подачей на стол можно посыпать блюдо мелко нарубленной зеленью.