Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Let's start making jam. Chop the dried apricots and pumpkin and add sugar. Cook for 30 minutes, add lemon juice at the end of cooking.
Приступаем к готовке варенья. Курагу и тыкву нарезаем, засыпаем сахаром. Варим 30 минут, в конце варки добавить сок лимона.
Let's start preparing the dough: heat the milk and add yeast, a little flour, sugar and a pinch of salt. After 10 minutes, add oil, cinnamon and flour, knead the dough. Place in a warm place for 1 hour.
Приступаем к готовке теста: молоко подогреваем и всыпаем дрожжи, немного муки, сахара и щепотку соли. Через 10 минут вливаем масло, корицу и муку, замешиваем тесто. Отправляем в теплое место на 1 час.
Divide the dough into a ball. Make indentations with a glass and fill the cheesecakes with jam. Bake in an oven preheated to 200 degrees for 20 minutes.
Тесто делим на шарик. Стаканом делаем углубления и наполняем ватрушки вареньем. Выпекаем в разогретой до 200 градусов духовке 20 минут.
Cheesecakes can be decorated with cinnamon.
Ватрушки можно украсить корицей.