Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Peel the onion, grind it through a meat grinder or grind it in a blender.
Чистим лук, прокручиваем через мясорубку или измельчаем в блендере.
Mix 2 types of minced meat, chopped onion, salt and pepper to taste.
Смешиваем 2 вида фарша, измельчённый в кашицу лук, солим, перчим по вкусу.
Beat the egg into the minced meat mixture and mix everything well again.
Вбиваем в смесь фаршей яйцо, снова хорошо всё перемешиваем.
Wash the champignons well, separate the caps from the stems. Cut the legs into small pieces and add to the minced meat. We also add finely chopped greens to the minced meat.
Шампиньоны хорошо промываем, отделяем шляпки от ножек. Ножки режем на мелкие кусочки и добавляем в фарш. Также добавляем в фарш мелко нарезанную зелень.
Stuff the champignon caps with the resulting minced meat and place them in a greased frying pan or baking dish.
Начиняем шляпки шампиньонов полученным фаршем и укладываем их на смазанную сковороду или форму для запекания.
Preheat the oven, place the stuffed caps in it and bake for 40 minutes at a temperature of 200-210 degrees. Bon appetit!
Разогреваем духовку, отправляем в неё начинённые шляпки и запекаем 40 минут при температуре 200-210 градусов. Приятного аппетита!
The dish can be served both hot and cold. If desired, 5 minutes before cooking, you can sprinkle the champignons with grated cheese and wait until it melts.
Блюдо можно подавать как горячим, так и холодным. По желанию за 5 минут до готовности можно посыпать шампиньоны тёртым сыром и подождать, пока он расплавится.