Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the onion into small pieces and fry over high heat.
Лук нарезаем небольшими кусочками, обжариваем на сильном огне.
Add minced meat to the onion and fry for 10 minutes.
К луку добавляем фарш и жарим 10 минут.
Grate raw potatoes on a coarse grater.
Натираем сырой картофель на крупной терке.
Add egg, salt and spices to taste to potatoes.
В картофель добавляем яйцо, соль и специи по вкусу.
Add flour to the mixture and mix everything thoroughly.
В массу также добавим муку и все тщательно перемешаем.
Take the form in which we will bake and grease it with oil.
Берем форму, в которой будем запекать, смазываем ее маслом.
Place half of the potatoes on the bottom of the mold and level it, then lay out the minced meat, and finally the rest of the potatoes. You can add cheese on top, if desired, about 10 minutes before the casserole is ready.
Выкладываем половину картофеля на дно формы и разравниваем, затем выкладываем фарш, и в конце- оставшуюся часть картофеля. Сверху, при желании, можно добавить сыр, минут за 10 до готовности запеканки.
Preheat the oven to 180 degrees and place the dish for 40 minutes.
Духовку разогреваем на 180 градусов и отправляем блюдо на 40 минут.
Before serving, you can sprinkle the dish with herbs.
Перед подачей можно посыпать блюдо зеленью