Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Beat eggs and sugar with a mixer for about 1-2 minutes.
Взбейте миксером яйца и сахар, примерно 1-2 минуты.
Add baking soda slaked with vinegar. Stir.
Добавьте соду, гашеную уксусом. Перемешайте.
Add flour and cinnamon sifted through a sieve and stir well.
Добавьте просеянную через сито муку, корицу, и хорошо размешайте.
Cut the apples into small pieces, about 1 by 0.5 cm. Add the apple pieces to the dough and mix well.
Нарежьте яблоки небольшими кусочками, примерно 1 на 0.5 см. Добавьте кусочки яблок в тесто и хорошо перемешайте.
Place the dough in a mold greased with vegetable oil. Please note that in the oven the cake will rise almost 2 times.
Выложите тесто в форму, смазанную растительным маслом. Учтите, что в духовке пирог поднимется почти в 2 раза.
Place in the oven at 170 degrees until done, about 40 minutes. Check readiness with a toothpick. If the pie browns quickly on top, you can cover with foil and continue baking.
Поставьте в духовку на 170 градусов, до готовности примерно на 40 минут. Готовность проверять зубочисткой. Если пирог быстро зарумянился сверху, можно накрыть фольгой и продолжить выпекать.
It is best to serve the pie cooled.
Подавать пирог лучше остывшим.