Beat cottage cheese, sugar and yogurt with a blender until smooth.
Творог, сахар и йогурт пробиваем блендером до однородной массы.
Pour the milk into a wide bowl. Dip each cookie in milk and place on a plate.
Выливаем молоко в широкую миску. Обмакиваем каждое печенье в молоке и выкладываем на блюдо.
Spread the curd mass and banana on the cookies. Again a layer of cookies and a layer of curd mass and bananas. Cover the top of the cake with cookies.
На печенье выкладываем творожную массу и банан. Снова слой печенья и слой творожной массы и бананов. Закрываем торт сверху печеньем.
Melt the chocolate in a water bath and pour it over our cake. Place in the refrigerator for 3-4 hours to soak.
Растапливаем шоколад на водяной бане и заливаем им наш торт. Убираем в холодильник на 3-4 часа на пропитку.
Before serving, you can decorate the cake with fresh berries.
Перед подачей можно украсить торт свежими ягодами.