Prepare all ingredients. Rinse the turkey.
Подготовьте все ингредиенты. Промойте индейку.
Cut the turkey fillet into portions and beat.
Филе индейки разрезать на порционные куски и отбить.
Salt and season with dry garlic on both sides.
Посолить и приправить сухим чесноком с обеих сторон.
Place the steaks on a well-heated grill pan (without adding oil!).
На хорошо раскаленную сковорду-гриль (без добавления масла!) выложить стейки.
Fry on each side for 4-5 minutes.
Обжаривать с каждой стороны по 4-5 минут.
Remove the finished steaks from the pan while they are hot, wrap them tightly in foil and leave for 2 minutes.
Готовые стейки горячими снимаем со сковороды и плотно заворачиваем в фольгу и оставляем на 2 минуты.
Finished steaks can be garnished with mashed potatoes, buckwheat or rice. It can also be used in salads, shawarma, pizza toppings, etc.
Готовые стейки можно гарнировать картофельным пюре, гречкой или рисом. А также можно использовать в салаты, шаурму, начинку для пиццы и т.п.