Prepare all ingredients. Pour cold water over the gelatin and leave to swell for 40 minutes.
Подготовьте все ингредиенты. Залейте желатин холодной водой и оставьте набухать на 40 минут.
Add sugar to sour cream and stir.
Добавьте сахар в сметану и перемешайте.
Grate the bananas on a coarse grater.
Натрите бананы на крупной тёрке.
Place the swollen gelatin in the microwave for an average of 10 seconds to dissolve the grains.
Поставьте набухший желатин в микроволновку в среднем на 10 секунд для растворения крупинок.
Combine dissolved gelatin, bananas and sour cream with sugar in one bowl and stir.
Соедините растворенный желатин , бананы и сметану с сахаром в одной миске и перемешайте.
Place our dessert in the refrigerator for 2 hours for the gelatin to harden. Ready.
Отправьте наш десерт в холодильник часа на 2 для застывания желатина. Готово.
Before serving, garnish the dessert with bananas and cranberries. These decorations not only add sophistication to the dessert, but also add benefits, which is important for feeding small children.
Перед подачей на стол украсьте десерт бананами и клюквой. Эти украшения не только придают изысканность десерту, но и добавляют пользы, что немаловажно для питания маленьких детей.