Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the bananas into rings.
Нарежьте бананы на колечки.
Place the rings on a cutting board in a single layer.
Разложите колечки на разделочной доске в один слой.
Place the banana board in the freezer for at least 2 hours. If there is not enough space in the freezer, then banana rings can be placed in a bag, and before beating, separate the rings from each other.
Поместите доску с бананами в морозилку минимум на 2 часа. Если места в морозилке не достаточно, то банановые колечки можно положить в пакет, а перед взбиванием разделите колечки друг от друга.
Place the banana rings along with the cranberries in a blender bowl and blend for at least 3 minutes. At first the mass will look like crushed ice, but gradually the mass will become soft and elastic. Cranberries give ice cream a beautiful pink color
Банановые колечки вместе с клюквой поместите в чашу блендера и взбивайте минимум минуты 3. Сначала масса станет похожа на колотый лёд, но постепенно масса становится мягкой и эластичной. Клюква даёт мороженому красивый розовый цвет
You can take a culinary syringe and squeeze the ice cream into a bowl, or you can simply transfer the ice cream with a spoon.
Можно взять кулинарный шприц и выдавить мороженое в пиалу, а можно просто переложить мороженое ложкой.
Before serving, garnish the ice cream with sesame seeds. This will add originality to your dish. And it will certainly appeal to both children and adults!
Перед подачей на стол украсьте мороженое кунжутом. Это добавит оригинальности Вашему блюду. И непременно придётся по вкусу и детям, и взрослым!