Prepare all ingredients. Wash the breast.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте грудку.
Brush the breast with olive oil.
Грудку смазать оливковым маслом.
Coat with your favorite spices.
Обмазать любимыми специями.
Preheat the grill to 200° and make the coals ratio 50/50. Add applewood for smoking.
Разогреть гриль до 200° и сделать соотношение углей 50/50. Добавить для копчения яблоню.
Place breast over indirect heat and smoke for 20 minutes.
Выложить грудку на непрямой жар и коптить 20 минут.
After 20 minutes, place the breast on foil.
Через 20 минут выложить грудку на фольгу.
Brush with sauce and wrap well.
Смазать соусом и хорошо завернуть.
Simmer in indirect heat for 20-30 minutes at a temperature of 200°. Submit your submission.
На непрямом жаре 20-30 минут томить при температуре 200°. Оформить подачу.
To serve, remove and cut.
Для подачи достаньте и разрежьте.