Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Peel the onion, grind through a meat grinder or chop in a blender. Mix 2 types of minced meat, chopped onion, salt and pepper to taste.
Очистите лук, перекрутите через мясорубку или измельчите в блендере. Смешайте 2 вида фарша, измельчённый в кашицу лук, посолите, поперчите по вкусу.
Beat the egg into the minced meat mixture, mix everything well again
Вбейте в смесь фаршей яйцо, снова хорошо всё перемешайте
Heat a frying pan well with oil, form the minced meat into cutlets (flattened balls) using the palms of your hands.
Хорошо разогрейте сковороду с маслом, сформируйте из фарша ладонями котлетки (приплюснутые шарики).
Place the formed cutlets in a preheated frying pan and fry on both sides over low heat until golden brown.
Выложите сформированные котлетки на разогретую сковороду и обжарьте с двух сторон на медленном огне до золотисто-коричневой корочки.
Before serving, the dish can be sprinkled with finely chopped herbs. Serve with any side dish.
Перед подачей на стол блюдо можно посыпать мелко нарезанной зеленью. Подавать с любым гарниром.