Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Defrost the dough, roll out into a thin layer, cut into long thin strips.
Тесто разморозьте, раскатайте тонким пластом, нарежьте на длинные тонкие полоски.
Wrap the sausages in dough, place the strips in a spiral, place on a baking sheet or in a special baking dish. Brush the top of the dough with egg.
Оберните сосиски тестом, полоски накладывайте по спирали, положите на противень или в специальное блюдо для запекания. Сверху смажьте тесто яйцом.
Place the sausages in the dough in the oven for 30 minutes at a temperature of 170-180 degrees.
Отправьте сосиски в тесте в духовку на 30 минут при температуре 170-180 градусов.
Ready-made sausages in the dough can be sprinkled with sesame seeds if your family likes it. Serve with tea. They are best eaten warm and fresh.
Готовые сосиски в тесте можно обсыпать кунжутом, если вашей семье он нравится. Подавайте к чаю. Лучше всего есть их теплыми и свежими.