Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the loaf into thin slices diagonally.
Нарежьте батон тонкими ломтиками по диагонали.
Spread a thin layer of butter on each slice.
На каждый ломтик намажьте тонким слоем сливочное масло.
Cut the herring fillet into long narrow pieces, place 2 strips on each slice of loaf on top of the butter so that the middle of the sandwich remains empty.
Нарежьте филе сельди длинными узкими кусочками, выложите по 2 полоски на каждый ломтик батона поверх сливочного масла так, чтоб серединка бутерброда осталась пустая.
Cut the tomato into small pieces, place a few pieces of tomato on each slice in the middle of the sandwich between the pieces of herring.
Нарежьте помидор на мелкие кусочки, выложите по несколько кусочков помидора на каждый ломтик в середину бутерброда между кусочков сельди.
Before serving, sandwiches can be decorated with finely chopped herbs.
Перед подачей на стол бутерброды можно украсить мелко нарезанной зеленью.